Nutella- cake

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 Geschreven door Redactie Weekbericht

Ingrediënten                                                                             nutella cake

Zó maak je de Nutella-cake

1. Doe de Nutella in een magnetronbestendige schaal.
Verwarm de chocopasta eventjes in de magnetron, zodat-ie lekker zacht en smeuïg is.
Laat de Nutella vervolgens afkoelen.

2. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 170 graden Celsius.
Klop dan de eieren tot ze dik en schuimig zijn.
Voeg steeds een derde van het lobbige eimengsel toe aan de zachte Nutella en mix het rustig door elkaar.

3. Als alles goed door elkaar is gemengd, kun je de mix in een cakeblik of taartvorm gieten.
Bak de cake in 20 à 25 minuten gaar. Zet de oven uit en laat de cake 45 minuten afkoelen in een open oven.
Als de cake op kamertemperatuur is, kun je er eventueel nog wat poedersuiker overheen strooien voor het extra feestelijk resultaat. Smakelijk!